Modne babes thai massage kolding

modne babes thai massage kolding

Thailandsk oliemassage 1/2 time,. Monthas Thai Spamassage er massage med fokus på sundhed, velvære, høj personlig service, god tid til hver enkelt kunde og derfor har vi masser af glade kunder som kommer fra nær og fjern. 600 2 timer,. Vi har altid lidt koldt at drikke, kaffe på kanden, special the, lidt snack og wifi, naturligvis gratis altsammen. Velkommen, vi tilbyder Thai massage i rolige omgivelser med kunden i fokus. 300, luksus Helkropsmassage fra top til tå 1 time,. Jeg tilbyder traditionel Thai massage til kvinder og mænd. Jeg kombinerer oliemassage med fod-og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling. Kontakt, velkommen til, siam Spa Massage, brug menuen foroven til at guide dig rundt på hjemmesiden, eller tryk på knappen herunder for at springe direkte til kontakt siden.

Modne babes thai massage kolding - Ung Dansk

Massagen tilbydes både kvinder og mænd, samt par. VI tilbyder, dybdegående Thailandsk oliemassage, body Scrub inkl. Oplev Thai massage sammen med blid musik og duften af Thailand. Thaimassage har en afspændende og stressreducerende effekt. 10-18, samt lørdag efter aftale. Velkommen til, siam Spa Massage, brug menuen foroven til at guide dig rundt på hjemmesiden, eller tryk på knappen herunder for at springe direkte til kontakt siden.

Modne babes thai massage kolding - Modne, damer

Royal thai massage amager massagepiger jylland 204
Modne babes thai massage kolding 49
Kulturhuset taastrup jylland park zoo rabat Sextreff wolfsburg sexyland münchen
Søger ældre mand gratis sex dk 416

Videos

Tiny Petite Asian Teen Likes Sex. modne babes thai massage kolding

Modne babes thai massage kolding - Danish

400 1,5 time,. 300 Rygmassage, 1/2 time,. Sæt dig selv i fokus og brug tid på velvære til krop og sjæl i vores hyggelige lokaler i gågaden i Kolding. Massagen virker afstressende og giver velvære til kroppen, ømme muskler får ny energi og kroppen får renset ud ved behandlingen. En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, rørig og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur. 700 (Kun tirsdag, torsdag og fredag, samt ved annoncerede dato'er) Body Scrub, brusebad og Luksus Helkropsmassage fra top til tå 1,5 time,. 750 Ansigts-, hovedbund-, samt fodmassage 1/2 time ialt,. Vores massage er effektiv og dybdegående, ikke bare wellness massage. Oliemassage er kropsmassage, hvor der hovedsageligt anvendes tryk, og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. 700, rabatkort med 5x massage á 1 time kun. Ansigts-, hovedbund-, samt fodmassage, rygmassage, efter massagen serverer vi en lille anretning i form af flaskevand der stabiliserer kroppen, kaffe/special the, samt lidt til ganen.eks frugt, småkager, chokolade, altsammen modne babes thai massage kolding inklusiv i prisen. Vi tager ikke imod Dankort. Vi har en sofa bagerst i lokalet, hvor de kan slappe af, mens du får massage. Par massage, 1 time, kun. Du må meget gerne tage dit barn eller partner med selvom de ikke skal have massage. Åbningstider priser, mandag-fredag fra.

En kommentar til “Modne babes thai massage kolding”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *